LiN afvalbakLiN duurzaamheidLiN voordelenLiN producteigenschappenLiN werkwijze
       Werkwijze


Offerte aanvraag
Via deze website kunt u zelf een offerte samenstellen. Deze offerte krijgt u zo spoedig mogelijk via de e-mail toegestuurd. Ook is het mogelijk om contact op te nemen met OFN om een offerte aan te vragen. Onze medewerkers helpen u graag met het samenstellen van een keuze. De offerte wordt opgesteld aan de hand van uw wensen. OFN stelt vervolgens het ontwerp: uw gekozen kleur, opties en personalisatie vast en geeft een voorzet van dit ontwerp aan de klant. OFN denkt met u mee en is flexibel. Het zal u verbazen dat afvalbak LiN naast de voordelen ook nog eens betaalbaar is.

Productie 
Indien u akkoord gaat met de offerte wordt uw bestelling in productie gezet. De LiN afvalbak wordt of worden met zorg samengesteld. De klant wordt op de hoogte gehouden van de orderstatus.
 
Levertijd
De levertijd van de LiN afvalbak is tussen de vier en zes weken.

Plaatsing
In overleg met de klant wordt vooraf de productie besproken hoe de LiN wordt geleverd. Het is mogelijk om de LiN afvalbakken zelf te plaatsen. Maar het is ook mogelijk om de LiN afvalbakken door gespecialiseerd personeel van OFN te laten plaatsen. De kosten van de plaatsing zijn afhankelijk van de ordergrootte.


 
 
Ontwikkeld door J2CD

 

 

Vrijblijvende offerte LiN afvalbak LiN the litterbin