LiN afvalbakLiN duurzaamheidLiN voordelenLiN producteigenschappenLiN werkwijze
       Voordelen van LiN afvalbak


Duurzaam en milieuvriendelijk
De LiN afvalbak is een uiterst duurzame en milieuvriendelijke afvalbak.
Zij is grotendeels geproduceerd uit gerecycled en weer recyclebaar
aluminium. Het gaat zelfs zo ver dat het mogelijk is om de betonvoet van gerecycled materiaal te maken. Hierdoor past de LiN afvalbak perfect binnen het bestaande duurzaamheidsthema.
   Nieuw product

Er is onderzoek gedaan hoe bestaande afvalbakken verbeterd kunnen worden. Deze verbeteringen komen terug in de LiN afvalbak. Het is niet mogelijk om afval boven op de afvalbak te leggen, vogels kunnen er geen afvalresten uit halen en de LiN afvalbak beschikt standaard over een anti-graffiticoating. Daarnaast is het erg makkelijk om de afvalbak te legen. De LiN afvalbak is beschikbaar in een 50 liter variant en binnenkort ook in grotere varianten.
   

Eigentijdse uitstraling

Samen met ontwerpbureau Fabrique is OFN verantwoordelijk voor het
eigentijdse ontwerp van de LiN afvalbak. Een perfecte combinatie tussen eenvoud, praktische eigenschappen en een mooi ontwerp. De LiN afvalbak voldoet aan alle eisen en is een milieuvriendelijke toevoeging in alle omgevingen.
   

Geef LiN een eigen stijl

Naast dat de LiN afvalbak verkrijgbaar is in meerdere kleuren, is het mogelijk om er een eigen stijl aan te geven. Dit kan door de zijkanten een eigen karakter te geven aan de hand van een afbeelding en/of logo.
Ontwikkeld door J2CD
Vrijblijvende offerte LiN afvalbak LiN the litterbin