LiN afvalbakLiN duurzaamheidLiN voordelenLiN producteigenschappenLiN werkwijze
       Producteigenschappen LiN afvalbak


Eigentijds ontwerp
De afvalbak LiN is een verfrissend, tijdloos en degelijk ontwerp van OFN en ontwerpbureau Fabrique. Zijn ronde bovenzijde is niet alleen mooi, maar voorkomt ook afvalresten boven op de afvalbak.
 
Inwerpopening
Met zijn twee inwerpopeningen is de afvalbak zowel evenwijdig als haaks op reizigersstroom te plaatsen. De beperkte inwerpopeningen, met een diameter van 120 mm, voorkomt oneigenlijk gebruik van de afvalbak.

Inworp Lin Afvalbak

Beheer en onderhoud
Ook aan de praktische kant van beheer en onderhoud is gedacht. Zo past de voet in het meest voorkomende straatwerk van tegels 30x30 cm. De binnenbak heeft een inhoud van 50 liter, welke uitneembaar is met handvatten aan de bovenzijde, en kan door 1 persoon geledigd worden met de gebruikelijke “driehoeksleutel”. LiN afvalbak is binnenkort ook verkrijgbaar in grotere varianten.

Producteigenschappen Lin Afvalbak
 (Bovenstaande print op de LiN afvalbak is bedacht en getekend door deze jonge creativelingen!)


Mogelijkheid tot aanpassen
Er zijn diverse mogelijkheden om de LiN afvalbak een eigen stijl te geven, bijvoorbeeld door het aanbrengen van een pictogram of een (gemeente)logo. Op beide zijdes van de afvalbak kan een print of een kleur aangebracht worden.

 

 

 

 
Ontwikkeld door J2CD

 

Vrijblijvende offerte LiN afvalbak LiN the litterbin