LiN afvalbakLiN duurzaamheidLiN voordelenLiN producteigenschappenLiN werkwijze
       Over OFNAfvalbaklin.nl is onderdeel van Outdoor Furniture Nederland (OFN).

Outdoor Furniture Nederland (OFN) is een projectorganisatie die het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van OV-meubilair verzorgt en coördineert. Hiermee kan de klant compleet ontzorgt worden. Dankzij onze ruime ervaring en onafhankelijke positie in de markt kunnen wij de klant objectief adviseren, zowel vroegtijdig in de coördinatiefase als later in het beslissingsproces.


OFN is omringd door diverse partners binnen de openbaar vervoersmarkt en neemt daar een centrale rol in. Wij beschikken over de unieke combinatie van zowel hoogwaardige markt- als productkennis. Hierbij ligt de focus op producten bij de stopplaatsen in het openbaar vervoer, het OV-meubilair. We hebben een persoonlijke benadering en beschikken over een hoge mate van flexibiliteit.


De kwaliteit van OFN is naast de kwaliteit van de producten ook terug te zien in de werkwijze waarop projecten worden afgerond. ISO 9.001 en een groot aantal trouwe klanten zijn hier een bewijs van. Wij willen voorlopen als het gaat om duurzaam ondernemen. Het duurzaamheid certificaat ISO 14.001, niveau 3 op de CO2 prestatieladder en enkele duurzame productontwikkelingen zijn enkele resultaten van deze ambitie.

Kijk voor meer informatie op de website van OFN, www.ofn.nl.


 
Ontwikkeld door J2CD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijblijvende offerte LiN afvalbak LiN the litterbin